Interne Webwinkel
• WIT Introductie • Succesformule WIT ¤ Methode Prevdent • WIT in het nieuws • Bekende Nederlanders over WIT • Veel gestelde vragen • Aanbiedingen • Contact


De veiligheid van tanden bleken met PrevDent

Een PrevDent behandeling tast het tandglazuur niet aan. Tevens beschadigt het de bestaande vullingen niet. Integendeel, in de uitgekiende samenstelling van de PrevDent behandeling zit onder meer nano-hydroxyapatite (de stof waar je glazuur en tandbeen uit is opgebouwd) en een zeer lage concentratie waterstofperoxide 6% (Conform EU Wetgeving).

Het wit maken van tanden is veilig mits dit professioneel gebeurt. De PrevDent 6% bleekbehandeling is een veilige 1-uur-behandeling die diep liggende verkleuringen verwijdert met waterstofperoxide dat gebonden is aan de nano-hydroxyapatite. De behandelmethode voldoet volledig aan de vernieuwde Europese wetgeving november 2012. Bezoek onze kliniek en overtuig u van de kwaliteit van de methode. Een PrevDent behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door een professional en geschiedt onder supervisie van de tandarts.

Is de peroxidehoudende gel schadelijk voor mijn tanden?

Door de nieuwe wetgeving van de EU per 1 november 2012 is het gebruik van waterstofperoxide in producten aangescherpt. PrevDent gebruikt 6% en voldoet daarmee aan de maximum norm. Peroxide is een oxidant. Waterstofperoxide valt uiteen in H2O+O2 (water en zuurstof) en bindt zich aan pigmenten (verkleuringen) en dringt door tot in de tandkern. Door het gebruik van een bleeklamp wordt het oxidatieproces versneld. Vervolgens valt de peroxide die gebonden is met de pigmenten uiteen in water en zuurstof en wordt deze afgevoerd via de tanden en uiteindelijk door het lichaam. Water en zuurstof zijn lichaamseigen stoffen en dus niet schadelijk. De veiligheid van waterstofperoxide is onafhankelijk vastgesteld en beoordeeld door de Scientific Committee on Cosmetic and Non-Food Products (SCCNFP), US Food & Drug Administration (FDA), wereldwijde professionele organisaties en key opinion leaders uit de dentale professie. Al deze instanties hebben geconcludeerd dat het gebruik voor het witter maken van de tanden zowel veilig als effectief is.

Is het bleken van tanden gevoelig?

De PrevDent behandeling verloopt in 99% van alle gevallen zonder pijn. De nHAP (Nano-hydroxyapatite) die verwerkt is in de 6% blekende gel staat bekend om zijn sterk remineraliserende en herstellende werking van het glazuur zowel tijdens als na het bleken. De methode is daarom ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. In geval er toch een lichte gevoeligheid ontstaat, zal dit binnen 24 uur na de behandeling zijn verdwenen.

Om de behandelingen succesvol uit te voeren heeft WIT een nauwe samenwerking met PrevDent en zullen uw medewerkers daarom ook worden getraind door PrevDent.
De veilige PrevDent methode waarmee WIT werkt heeft als enige een professioneel beleid voor tanden bleken waardoor haar producten uitsluitend door professionals mogen worden gebruikt. PrevDent voldoet aan alle wettelijke eisen en beschikken als enige over klinische studies, uitgevoerd door toonaangevende wetenschappelijke instituten, waaruit blijkt dat PrevDent veilig en effectief is.


Het resultaat van tanden bleken met PrevDent


In de dentale sector wordt de kleur of tint van een tand gemeten aan de hand van een zogenaamde VITA- pan schaal. Deze VITA- pan is een schaalverdeling van tinten (kleuren) en wordt door de behandelaar gebruikt om uw huidige kleur op te meten. Daarnaast kan de behandelaar een verwachting geven van het uiteindelijke resultaat dat bereikt zal worden. Met de PrevDent behandeling zult u gemiddeld 8 tinten wittere tanden krijgen. Dit is het hoogste gemiddelde van alle tandenbleek methoden.
De resultaten hangen uiteraard af van de huidige kleur van uw tanden en van uw persoonlijke omstandigheden: Rookt u bijvoorbeeld? Of drinkt u veel koffie, thee, wijn en andere voedingsmiddelen met veel kleurstoffen erin?

• Franchise in een notedop • Voordelen Tandartspraktijk • Locaties in Nederland • WIT Amsterdam
  E-mail Voorwaarden
   

Volg ons op
Twitter

Volg ons op
Facebook

Bekijk ons op
YouTube

Bel mij
terug

Inschrijven
nieuwsbrief
Maak nu online een afspraak
en betaal slechts € 325 !